14. ročník kongresu Pharma Profit

Služba Emailkampane.cz se i tento rok stala partnerem e-mailové komunikace kongresu Pharma Profit, který pořádá společnost ATOZ Marketing Services, spol. s r. o. Jak už název napovídá, kongres Pharma Profit se zaměřuje na novinky, které hýbou světem lékáren, farmakologie a na ně návazných oborů. Program zahrnuje nejen inovace v lékárenském oboru, ale poskytuje i náhled do vylepšení klientského servisu. Není zapomenuto ani na využívání nových marketingových nástrojů, a to je právě ten důvod, proč jsme se kongresu zúčastnili i my. 

Návštěvníky na našem stánku zajímaly především možnosti jednoduché tvorby prodejních newsletterů pomocí integrace zbožových feedů, propojení na jejich systémy či varianty napojení na věrnostní programy. Potkali jsme se i s našimi stávajícími klienty, jež jsme seznámili se všemi novinkami, které jsme za poslední půl rok přidali do naší appky.

Také jsme se zúčastnili části hlavního programu, který se týkal marketingu. Velmi zajímavá byla dopolední přednáška RNDr. Barbory Večerkové, která mluvila na téma spotřebitelské chování v kamenných i online prodejnách. Uživatelské chování v online prostředí dokážeme měřit jako standardní součást každé odeslané kampaně. Z odpoledního programu jsme se zúčastnili přednášky influencera Karla „Kovyho“ Kováře, který přikládal velkou váhu přesnosti vyhodnocování, jenž je obrovskou výhodou online marketingu.

Už teď se těšíme na další kongresy, které nás v tomto roce čekají. Tím nejbližším je logistický kongres #EASTLOG 2022, který se koná 12. května 2022 v pražském O2 Universu. Rádi Vás potkáme na našem stánku nebo třeba na večerním Logistickém Business Mixeru.

 

Zaregistrujte se zdarma

Pošlete až 5 000 e-mailů po dobu 30 dní zdarma.

Sign Up Free

Send up to 5 000 emails free for 30 days.