25. ročník kongresu Eastlog 2022

Kongres EASTLOG je největší logistická událost v České republice, která tematicky pokrývá celý obor logistiky a současně reflektuje nejnovější trendy. Kongres také obsahuje části podporující networkingový rozměr akce. Cílem je inspirovat a informovat logistické profesionály o aktuálním dění v oboru, a zároveň jim poskytnout prostor pro sdílení názorů a navázání nových obchodních kontaktů.

Co všechno jubilejní 25. kongres přinesl? Kromě klasických odborných konferencí a odpoledních workshopů se probíraly oblasti od digitalizace, přes HR až po debatu na téma klimatických změn.

Na našem stánku jsme přivítali zástupce firem z různých odvětví, zejména z odvětví logistiky, obchodu a výroby, které zajímaly především možnosti automatizací a napojení na jejich vlastní systémy. Také jsem představili všechny naše novinky a rozdali zase pár sluchátek 😊 Po úspěšně zakončeném dni na kongresu jsme se zúčastnili i jeho večerního programu – Logistického Business Mixeru, který se nesl v duchu brazilských tanců.

Na začátku června nás čeká další kongres. Tentokrát Samoška, která se uskuteční 2.června 2022 v Aquapalace Hotelu v pražských Čestlicích. Rádi Vás uvidíme u nás na stánku!

Zaregistrujte se zdarma

Pošlete až 5 000 e-mailů po dobu 30 dní zdarma.

Sign Up Free

Send up to 5 000 emails free for 30 days.