Kontrola odkazů

Jedním z hlavních ukazatelů úspěšného mailingu je CTR, neboli Click-through rate, poměr počtu kliknutí. Proto do e-mailu vkládáme odkazy jak do textu, tak i pod obrázky apod. Jelikož průměrná e-mailová kampaň obsahuje cca. 10 odkazů, je zcela běžné, že může dojít k překlepnutí a odkaz je rázem neplatný/nefunkční. Takováto věc pak může způsobit, že celé úsilí rázem postrádá smysl a zákazníka můžeme i naštvat.

Proto služba Emailkampane.cz v sobě integruje funkci Kontrola odkazů, kterou naleznete ve formě tlačítka v 4. kroku tvorby e-mailové kampaně. Pomocí této funkce systém v rychlosti projde celý obsah Vaší e-mailové kampaně, vyhledá veškeré odkazy a otestovatuje, zdali odkazy jsou tzv. živé. Pokud ano, jednoduše zobrazí zelenou fajfku, pokud ne, pak červený křížek. Jasné, stručné, přehledně.

Už nikdy tak neodešlete e-mail s nefunkčním odkazem! V případě, že systém odkaz nemůže z nějakého důvodu zkontrolovat, zobrazí u něj vykřičník.

links checker

Chcete vědět více?

Potřebujete více informací? Potřebujete pomoct s konkrétní kampaní nebo celým e-mail marketingem? Obraťte se na nás a rádi s vámi probereme všechny možnosti. Máme mnohaleté zkušenosti s konkrétními oblastmi i celkovým pojetím. Kontaktujte nás!

Zaregistrujte se zdarma

Pošlete až 5 000 e-mailů po dobu 30 dní zdarma.

Sign Up Free

Send up to 5 000 emails free for 30 days.