Mail-tester.com

V dnešním příspěvku bychom vám rádi představili službu, která sice není z naší dílny, ale je zajímavá svou funkcionalitou, zejména jako doplněk ke službě www.emailkampane.cz.

Nebudeme vás dlouho napínat – jedná se o službu Mail tester, kterou najdete na adrese http://www.mail-tester.com. Pomocí této služby si můžete jednoduše ověřit technické spam score vašich e-mailů.

Kontrolu lze provést tak, že vámi připravený e-mail zašlete na generovanou e-mailovou adresu, kterou uvidíte po spuštění služby a následně a pak kliknete na modré tlačítko „Then check your score“ – systém vám vrátí jednoduchý report s výpisem bodů ke zlepšení. Do této služby můžete bezplatně zaslat i testovací e-mail z našeho systému a ověřit si tak, „spamovost“ vaší kampaně.

Při využívání služby však mějte na paměti, že každý příjemce (server) může mít a má pravidla nastavená různě a můžete tak váš e-mail vyhodnotit zcela odlišně. Poslední dobou se i u našich českých freemailů rozmáhá jako hlavní kritérium analýza obsahu e-mailů, kterou můžete ovlivnit jen a jen vy… Mail tester ověřuje jen technické parametry a ty pro vás stále udržujeme na špičce nejen v rámci českého trhu. Proto budeme rádi i za vaše nápady a tipy na zlepšení.

Závěrem bychom jen rádi podotkli, že jsme již kontaktovali provozovatele mail-tester.com s nabídkou propojení obou systémů, nicméně kolegové zatím nedisponují žádným API, které by propojení umožňovalo, tak snad někdy v budoucnu… Každopádně službě přejeme mnoho úspěchů a stejně tak i vám!

 

Chcete vědět více?

Potřebujete více informací? Potřebujete pomoct s konkrétní kampaní nebo celým e-mail marketingem? Obraťte se na nás a rádi s vámi probereme všechny možnosti. Máme mnohaleté zkušenosti s konkrétními oblastmi i celkovým pojetím. Kontaktujte nás!

Zaregistrujte se zdarma

Pošlete až 5 000 e-mailů po dobu 30 dní zdarma.

Sign Up Free

Send up to 5 000 emails free for 30 days.