NaCesty.cz – úspěšná integrace s Microsoft Dynamics CRM

Náš plugin pro Microsoft Dynamics CRM® vyvinutý ve spolupráci se společností ByznysCRM s.r.o. slaví další úspěch! Implementovali jsme naše řešení pro jednoho z největších zprostředkovatelů zájezdů a dovolených v ČR – společnost NaCesty.cz.

Společnost NaCesty.cz patří mezi největší zprostředkovatele zájezdů a dovolených v  ČR a na českém trhu působí již 10 let. Mnoho let již také používá systém Microsoft Dynamics CRM® pro evidenci údajů o svých zákaznících a tento systém úspěšně rozvíjí a rozšiřuje společně s rostoucími nároky klientů na přesné a aktuální informace. Díky na míru vyvinutým funkcím od renomovaného implementátora WBI Systems a.s. dnes může zákazníkům vytvářet aktuální nabídky přesně na míru na základě jejich preferencí a požadavků. Od října 2013 již může tyto nabídky hromadně rozesílat i e-mailem právě za pomoci našeho pluginu integrovaného přímo do CRM systému.

E-mail marketing v CRM

Díky integraci služby Emailkampane.cz do Microsoft Dynamics CRM® získáte ucelený nástroj pro efektivní a profesionální e-mail marketing a můžete čerpat výhody obou systémů najednou.

V CRM máte uložena všechna potřebná data o vašich zákaznících, včetně kompletní historie aktivit, vztahů a vazeb. Plugin na emailkampane.cz vám pak poskytne možnost vytvářet perfektní HTML newslettery přímo v zabudovaném editoru, plánovat rozesílky, synchronizovat data u jednotlivých kontaktů a obchodních vztahů a hlavně vám poskytne kompletní zpětnou vazbu a manažerský reporting přímo ve vašem CRM nástroji! To vše za použití robustní a bezpečné infrastruktury emailkampane.cz. Tím šetříme vaše peníze a váš čas…

Společnost WBI se zaměřuje na poskytování nejnovějších řešení a služeb s využitím technologií společnosti Microsoft. V České republice je jedinou firmou na trhu pokrývající celé portfolio produktů výlučně společnosti Microsoft, které prostřednictvím vlastních oborových řešení dále inovuje a dotváří podle potřeb zákazníků.

Popis produktu: Rozšířený Marketing

Zaregistrujte se zdarma

Pošlete až 5 000 e-mailů po dobu 30 dní zdarma.

Sign Up Free

Send up to 5 000 emails free for 30 days.