Ohlédnutí za rokem 2019 s Emailkampane.cz

Prosincové dny jsou již za námi a nezbývá než se opět vrhnout s nasazením do nového roku. Protože je důležité si připomínat dílčí úspěchy, přinášíme přehled toho, co se v Emailkampane.cz v roce 2019 podařilo. 

Spustili jsme novou administraci! 

Pravděpodobně největší změnou, kterou uživatele v posledním roce zaregistrovali, bylo spuštění nové verze administrace. Náš tým na této novince dlouhodobě pracoval a v listopadu se novou verzi podařilo úspěšně spustit. Zatím jsme se ovšem rozhodli ponechat i přístup do původní verze, na kterou se uživatele dostanou z přihlašovací stránky. 

Zapojili jsme do hry i mobilní marketing 

Kromě klasických e-mailových kampaní mohou uživatelé od června 2019 pomocí služby Emailkampane.cz vytvářet a rozesílat SMS kampaněSMS slouží jako další marketingový kanál pro komunikaci se zákazníkykterý má rychlý a efektivní dosah a mnoho firem ho kvůli tomu využívá. Příprava takové zprávy přitom není nijak složitá a díky zobrazení na mobilních zařízeních je zobrazena již krátce po odeslání.

Propojili jsme Emailkampane.cz a Shoptet.cz 

Jednou z novinek, která se pozitivně dotkla především e-shopařů, bylo spuštění doplňku ve spolupráci se Shoptet.cz, který nabízí jednoduchou a efektivní správu e-shopu i pro úplné začátečníky. Propojení umožňuje automatický přenos dat o zákaznících e-shopu přímo do účtu v Emailkampane.cz. Doplněk stačí jednoduše stáhnoutaktivovat a začít rozesílat. 

Ve spolupráci se Sprinx Consulting byl spuštěn nový doplněk  

Díky partnerské spolupráci se Sprinx Consulting byl v sprnu spuštěn nový doplněk Sprinx Email Campaigns, který umožňuje snazší zasílání newsletterů a trackování kampaní přímo ze Salesforce CRM. Uživatelé tak mohou využít již hotové šablony a v jednoduchém editoru upravovat kampaně dle svých potřeb. O zkušenostech s doplňkem se můžete dočíst také vrecenzi Martina Humpolce. 

Vstoupili jsme na Microsoft Appsource

V minulém roce jsme se také stali oficiálním mass mailingovým doplňkem pro Microsoft Dynamics 365 a vstoupili jsme na Microsoft Appsource. Toto e-mail marketingové řešení zajišťuje profesionální distribuci e-mailových kampaní přímo v prostředí Dynamics 365.

Co plánujeme na leden? 

Vytvořit atraktivní e-mailovou kampaň lze i během pár minut, ne každý ovšem ví, jak na to. Jelikož chápeme, že ušetřený čas je nad zlato, tak pro Vás na leden chystáme webinář zaměřený na mass mailing v platformě Salesforce. Účastnit se můžete v klidu z domova nebo kanceláře a nemusíte nikam cestovat. Webinářem Vás 21. ledna 2020 od 14:30 provedou odborníci z Emailkampane.cz a Sprinx Consulting. Přihlašování na webinář probíhá zde.  

Sprinx Email Campaigns

Chcete vědět více?

Potřebujete více informací? Potřebujete pomoct s konkrétní kampaní nebo celým e-mail marketingem? Obraťte se na nás a rádi s vámi probereme všechny možnosti. Máme mnohaleté zkušenosti s konkrétními oblastmi i celkovým pojetím. Kontaktujte nás!

Zaregistrujte se zdarma

Pošlete až 5 000 e-mailů po dobu 30 dní zdarma.

Sign Up Free

Send up to 5 000 emails free for 30 days.