Seznam.cz – Jak udělat vaše e-mail kampaně ještě důvěryhodnější?

Jistě jsme se všichni setkali se situací, kdy Vám chodí e-maily od někoho, od koho zprávy přijímat nechcete. Můžete si je pak přesunout do složky Spam nebo si e-mailovou adresu zablokovat úplně, pak Vám nedorazí zprávy ani do Spamu. 

Naopak se může stát, že Vaše důležité e-maily mohou spadnout do složky Hromadné nebo dokonce Spam. Zde je nutné, aby si příjemce nastavil Váš e-mail jako Důvěryhodnou adresu, kde Vás Seznam zařadí na tzv. white list a Vaše e-maily budou už vždy směřovány do Doručené pošty.

 

Nebojte se tedy motivovat své příjemce k označení Vašich rozesílek jako „Důvěryhodné“. Ať je větší šance, že se se svými e-maily dostanete do primární (doručené) složky. 

Způsobů jak zabránit spadnutí Vašich rozesílek do spamu je více, toto téma jsme pro Vás rozebrali ve článku Nedovolte, aby vaše e-maily přistály mezi spamy.

 

Chcete působit ještě důvěryhodněji?

 

To umí náš doménový soulad, díky kterému dostanete vaši e-mail marketingovou komunikaci na tu nejvyšší úroveň. Nejen, že se vaše kampaně stanou důvěryhodnějšími, ale získáte efektivnější doručitelnost a lepší ROI vašeho e-mail marketingového plánu. 

Co je doménový soulad a jak přesně funguje? 

Profesionální e-mailové kampaně jsou rozesílány pomocí poskytovatele, jako například služba Emailkampane.cz. Pro rozesílání kampaní je využívána doména daného poskytovatele, nikoliv doména vaší společnosti. Tato doména poskytovatele je ale často sdílena s dalšími klienty.

K doménovému souladu dojde, když jsou všechny použité domény v kampani totožné a doména odesílatele, kterou vidí příjemce e-mailu je shodná se skutečnou rozesílací doménou. Vaše e-mailová kampaň pak snadněji projde skrze síť spam filtrů a vy získáte na ještě lepší doručitelnosti. 

 

Co je potřeba k zajištění souladu? Z vaší strany stačí mít správně nastavené DNS záznamy, všechno ostatní nechte na nás. Případně nás můžete kontaktovat na obchod@podpora.emailkampane.cz a my se Vám obratem ozveme s dalším potřebným postupem. 

Potřebujete více informací? Potřebujete pomoci s konkrétní kampaní nebo celým e‑mail marketingem? Obraťte se na nás! Rádi s vámi probereme všechny možnosti. Jsme profesionálové v našem oboru s více jak 10 lety zkušeností.

Zaregistrujte se zdarma

Pošlete až 5 000 e-mailů po dobu 30 dní zdarma.

Sign Up Free

Send up to 5 000 emails free for 30 days.